Welkom bij De Ontbrekende Schakel naar het Buitengewone Leven wat Voor Jou Bedoeld Is om Te Leven ….

Dank voor je aanmelding voor deze unieke 30 dagen durende ontdekkingsreis! Mocht je vragen hebben over de oefeningen of het programma stuur dan een e-mail naar support@thenewunow.nl.


De 30 dagen Onderzoeksreis naar Jouw Unieke Doel begint op


- Maandag 3 november 2014! (al gestart)
- Maandag 2 maart 2015

Dit 30 daagse programma wordt je aangeboden op basis van het Dankbaarheids-Model, wat betekent dat jij beslist wat deze ervaring voor jou waard is.
Ik wil dat iedereen deze ervaring kan hebben, ongeacht de financiële omstandigheden. Dus, je hoeft niets te betalen als je niet wilt.
Aan de andere kant, als je in de positie bent om iets bij te dragen in ruil voor het waardevolle dat je krijgt - ja, dit zal zeker worden gewaardeerd door mij - maar nog veel belangrijker, je geeft jezelf een signaal dat het weten van jouw DOEL erg belangrijk voor je is.
Dat je doel waarde heeft. Dat het hebben van een buitengewoon leven de investering waard is.
En dat die afspraak met jezelf en uiting van dankbaarheid aan degenen die je helpen op deze reis zich zal registreren in je hart en ziel en je vele malen zal belonen.

En, als een speciale "Dank je wel!" voor je bijdrage, ontvang je ook:

Doneer Elk Bedrag en Ontvang . . .

Alle module-lessen gecombineerd in één , eenvoudige, PDF aan het eind van de 30 dagen.

Doneer €40+ en Je Ontvangt Ook . . .

De DVD "The Power of the Heart" van Baptiste de Pape. Tijdens zijn wereldwijde ontdekkingsreis interviewde Baptist de Pape 18 iconen: Maya Angelou, Deepak Chopra, Paulo Coelho, Eckhart Tolle, Marianne Williamson, Gary Zukav, Isabel Allende, Jane Goodall, Joe Dispenza, John Gray, Michael Beckwith, Ruediger Schache, Neale Donald Walsch, Howard Martin, Rollin McCraty, Marci Shimoff, Linda Francis en Dean Schrock. Door zowel hun ontroerende persoonlijke verhalen als wijze raad co-creëerden deze leermeesters samen met Baptist de Pape een sensationeel portret in film (en in boekvorm) van het hart als een onuitputtelijke bron van liefde en wijsheid die het verstand ver te boven gaat.
De DVD wordt je gezonden tijdens de 30-dagen durende ontdekkingsreis.

Doneer €65+ en Je Ontvangt Ook . . .

De DVD "The Power of the Heart" van Baptiste de Pape + de unieke DVD "Mirrors of the SOUL" van Janosh! Mirrors of the Soul is een unieke dvd waarmee je het beste in jezelf naar boven haalt. Het bestaat uit een serie korte activaties om de blauwdruk van je ziel te activeren.
Boek en DVD's worden je toe gezonden tijdens de 30-dagen durende ontdekkingsreis.

Doneer €100 en Je Ontvangt Ook . . .

De DVD "The Power of the Heart" van Baptiste de Pape + de unieke DVD "Mirrors of the SOUL" van Janosh + een inspirerend diner bij mij thuis (ik kook!). De DVD's worden je toegezonden tijdens de 30-dagen durende ontdekkingsreis. Afspraak voor diner in overleg!

Onafhankelijk of je nu wel niet een donatie doet, ik ben blij dat je wilt meedoen en ook benieuwd naar je reactie(s). Iedereen die meedoet ontvangt het basis programma. De ontdekkingsreis begint op 2 maart 2015. Ik stuur je om de paar dagen een email. Kijk voor de zekerheid of de emails van info@thenewunow.nl en support@thenewunow.nl niet in je spam-box terecht komen of zorgt dat deze op je 'veilige' lijst staan.  Als je je hebt aangemeld heb je ook een ontvangst bevestiging ontvangen. Dank je wel!

© Copyright 2014 en verder - M.A.D. Productions - info@thenewunow.nl

Abel Tasmankade 2D - 2014AE - Haarlem

KvK 33258699 - BTW NL179452939B01